image
CD auto B+ 2.1

Intregul continut al programului "auto B+" versiunea 2.1 a fost revizuit conform noului cod rutier in vigoare.

Detalii
image
Formular inscriere

Acum te poti inscrie online ,in cel mult 24 de ore te vom suna si vom stabilii o intalnire!

Inscriere
Scoala de soferi Super OK va poate realiza dorinta dumneavoastra de a obtine permisul de conducere in cadrul unor programe complete de pregatire teoretica si practica.Sa gasiti o scoala de soferi e usor, sa alegeti este mult mai greu, de aceea noi va ajutam prin servicii complete la preturi mici.Contacteaza-ne!

Primesti 100 Ron REDUCERE daca iti aduci inca 3 prieteni la scoala | Primesti 50 Ron REDUCERE daca esti elev sau student |

Bine ati venit!

 

" PROFESIONALISM "

ESTE CUVÂNTUL DE ORDINE

Instructorii selectati cu atentie, vehiculele ingrijite, cursurile teoretice sustinute de un excelent     profesor   va ofera conditii foarte bune.

Maximum de calitate la preturi minime!

Noi va dorim succes maxim!

 

 

Contactati-ne la numarul de telefon :0740286814    

0742241406

-Un coleg de-al nostru va veni sa va ia cu masina scolii

-Veti veni sa ne vizitati scoala

-Vi se vor descrie toate ofertele si vor fi explicate toti pasii de urmat

-Impreuna veti stabili oferta care vi se potriveste cel mai bine

-Nu vei platii nimic pentru toate acestea. Vizita si discutiile sunt gratuite !                         

 

 

   

De ce carti avem nevoie?


Recomand tuturor candidatilor la examen sa invete foarte bine legislatia rutiera. Rezolvarea a sute sau mii de intrebari din chestionare, fara a cunoaste legislatia rutiera duce mai mult ca sigur la picarea examenului. Trebuie tinut cont de faptul ca multe intrebari din chestionare sau de pe internet sunt gresite.

Pret: 16 Ron


Lucrarea de fata este adaptata la noua legislatie rutiera din Romania. Cuprinsul ei bogat si riguros alcatuit o transforma intr-un instrument esential al pregatirii pentru obtinerea permisului de conducere. Volumul cuprinde: Ordonanta de urgenta a guvernului nr.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, cu toate completarile la zi; Regulamentul de aplicare al Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 195/2002; un capitol privind raspunderea contraventionala - amenzi, puncte de penalizare, permisul de conducere sau dovada inlocuitoare, certificatul de inmatriculare sau de inregistrare ori dovada de inlocuire, imobilizarea unui vehicul. Lucrarea mai cuprinde o anexa a indicatoarelor, precum si trei capitole noi, referitoare la conducerea preventiva si ecologica, notiuni de mecanica si masuri de prim ajutor. Ultima sectiune este rezervata intrebarilor actualizate si testelor pentru verificarea cunostintelor in vederea obtinerii permisului de conducere auto, urmate de grila de raspunsuri. Cartea se livreaza cu un CD gratuit si o harta a indicatoarelor.

Pret: 38 Ron


Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

   

Motocicleta cu sau fară ataş; Posesorul permisului de conducere pentru categoria A are dreptul să conducă o motocicletă cu o putere care depaşeşte 25 Kw sau un raport putere/greutate care depăşeşte 0,16 Kw/Kg ori o motocicletă cu ataş cu un raport putere/greutate care depăşeşte 0,16 Kw/Kg, numai dacă are o experienţă de minimum 2 ani pe o motocicletă cu specificaţii tehnice interioare sau dacă persoana are 21 de ani şi promovează un test specific de cunoştinţe şi comportament.

Autovehicule a căror masă totală maxim autorizată nu depăşeste 3500 Kg şi al căror număr de locuri pe scaune, în afara locului conducătorului, nu este mai mare de 8. Ansamblul de vehicule format dintr-un autovehicul din categoria B şi o remorcă în cazul în care masa totală maximă autorizată a ansamblului nu depăşeşte 3500 Kg iar masa totală autorizată a remorcii nu depăşeşte masa proprie a autovehiculului trăgător. Triciclurile sau cvadriciclurile având masa proprie peste 550Kg.

Publicitate

Ai nevoie de publicitate pe siteul nostru contacteaza-ne! Trimite un mail la vaida.adrian@super-ok.ro si te vom contacta in cel mai scurt timp.

Utilizatori Online

Avem 14 vizitatori online
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi17
mod_vvisit_counterIeri11
mod_vvisit_counterSaptamana asta17
mod_vvisit_counterSaptamana trecuta211
mod_vvisit_counterLuna aceasta504
mod_vvisit_counterLuna trecuta697
mod_vvisit_counterTotal anul 2010138308

Contact Online

Nu este disponibil pentru moment

Ce parere aveti despre site?


Chestionare Auto | Jocuri | Dotari

Chestionare Online

Acum poti rezolva chestionare online, trebuie doar sa te inscri

Start Chestionar
Jocuri

Aici poti gasii cateva jocuri, intra si tu sa vedem cum faci o parcare.

Vezi Jocuri
Dotari

Scoala de soferi Super Ok este dotata cu doua sali de curs.

Sala de legislatie